Studio CanvasIn Studio Canvas gaat MAYA LINK het experiment aan met vakmensen uit de podiumkunsten om zichzelf als artiest opnieuw uit te vinden. 
"Het bijzondere is dat de toeschouwer met mij mee mag kijken.In een wereld waar succes vaak het streven is en social media daar flink aan mee helpt, probeer ik het creatieve proces te delen en dat het niet altijd makkelijk is
Met verschillende presentaties op interessante locaties in en om Alkmaar laat ik mijn bevindingen zien in de vorm van korte voorstellingen. De eerste presentatie vind plaats op13 december om 20.00 uur bij creatieve broedplaats HAL25op de Pettemerstraat 6 in Alkmaar. 
Daarnaast leg ik alles vast met vlogs en blogs, maar ook in samenwerking met filmmakers, en fotografen. Centraal staan mijn artistieke ontwikkeling, mijn onzekerheden, mijn poging grip te krijgen op het ongrijpbare proces van de creatie. 
 
Samenwerkingen
 Dit project wordt ondersteund door de gemeente Alkmaar met de regeling 'Alkmaar Maakt Het' en het landelijke Fonds voor Cultuur Participatie, in de regeling Urban Art Talent.