Peep Performance van Annica MullerTheatermaker Annica Muller ontwikkelt het concept Peep Performance als onderdeel van een drieluik aan performatieve installaties, die in dienst staan van ‘self realisation and liberation’, geïnspireerd door de yoga- en tantra filosofie. 
In 2021 ontwikkelt zij een nieuwe werkvorm op de vloer met 5 vrouwelijke performers, binnen een unieke theater-installatie die de publieksbeleving wezenlijk beïnvloedt. 
De gewenste vormgeving van Peep Performance past perfect in het reeds gebouwde Peeshow theater van culturele broedplaats HAL 25 in Alkmaar.  Het was alsof de Peeshow speciaal voor Peep Perfomance was gebouwd, zowel qua oppervlakte van de draaischijf als plek van het publiek rondom de speelvloer, in omgebouwde dixi’s. De Peeshow draait momenteel met een levendige programmering van jonge makers en nieuw experimenteel werk. Annica Muller en HAL 25 werken graag samen om Peep Performance te ontwikkelen in Alkmaar en daarmee de eerste stap te zetten tot een vernieuwende performance die het hele land door kan gaan.